Помідори по-польськи – пошкодувала, що закрила так мало
Помідори по-польськи просто зникають з мого столу за кілька хвилин після відкриття чергової баночки – тепер завжди роблю набагато більшу порцію.
Спробуйте приготувати – я впевнена, ви будете в захваті!
Як потрібно готувати помідори:
Потрібно взяти стерилізовані півлітрові банки (3 шт) і викласти в них послідовно шарами: нарізану півкільцями цибулю, порізану петрушку, порізаний кріп, часник, порізані дольками стиглі помідори. Чергувати треба так, поки банка не заповниться повністю, обов’язково залишивши верхнім шаром цибулю.
Після цього залити банки киплячим маринадом:
на 1 літр окропу потрібно всипати 3 ст ложки цукру і 1 ст ложку солі.
І звичайно ж влити по 1 ст ложці рослинної олії і оцту – 9%.
Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!
Помідори по-польськи – пошкодувала, що закрила так мало
Reviewed by Volodymyr Khrystan
on
06:41:00
Rating:
Reviewed by Volodymyr Khrystan
on
06:41:00
Rating:

