Мексиканські чіпси "Начос".


Сьогодні ми приділимо увагу страві мексиканської кухні, а точніше чіпсам начос. Багато хто з вас напевно вже пробував ці хрусткі скибочки, куплені в супермаркеті або в якому-небудь кафетерії.

Начос - знамениті мексиканські чіпси з кукурудзяної муки, які смажаться у фритюрі і подаються у всіх ресторанах в мексиканському стилі. Навчіться готувати начос - і у вас завжди буде оригінальна закуска до будь-якого столу.
Пікантно-гострі, смачні і незабутні, вони подаються з сиром, сметаною, маринованим і свіжим перцем, оливками, свіжими помідорами, листям салату і цибулею.
 Впевнені, що багатьом захотілося самостійно приготувати ці смачні хрустяшкі. Всім у кого виникло таке бажання ми і розповімо як зробити чіпси начос в домашніх умовах.

Мексиканські чіпси "Начос". Мексиканські чіпси "Начос". Reviewed by Volodymyr Khrystan on 14:29:00 Rating: 5