Мексиканські чіпси "Начос".
Сьогодні ми приділимо увагу страві мексиканської
кухні, а точніше чіпсам начос. Багато хто з вас напевно вже пробував
ці хрусткі скибочки, куплені в супермаркеті або в якому-небудь кафетерії.
Начос - знамениті мексиканські чіпси з
кукурудзяної муки, які смажаться у фритюрі і подаються у всіх ресторанах в
мексиканському стилі. Навчіться готувати начос - і у вас завжди буде
оригінальна закуска до будь-якого столу.
Пікантно-гострі, смачні і незабутні, вони
подаються з сиром, сметаною, маринованим і свіжим перцем, оливками, свіжими
помідорами, листям салату і цибулею.
Впевнені, що багатьом захотілося самостійно
приготувати ці смачні хрустяшкі. Всім
у кого виникло таке бажання ми і розповімо як зробити чіпси начос в домашніх
умовах.
Мексиканські чіпси "Начос".
Reviewed by Volodymyr Khrystan
on
14:29:00
Rating:
