Яка частина курки не просто небажана, а смертельно небезпечна для вживання

курка
Курка / кредитують ©  https://vremya.com.ua/



Курятину вважають продуктом дієтично і корисним, так як в ній багато білка і дуже мало жиру.
Але в курці є частина, яку ні в якому разі не можна вживати бажаючим схуднути людям і тим, хто піклується про своє здоров'я.
Частина ця - шкірка, навіть якщо вона така апетитна і хрустка.
Виявляється, саме шкіра птиці вбирає в себе бруд, бактерії і токсини. Частина мікроорганізмів не вмирає навіть після термічної обробки - не допомагають ні жарка, ні варіння, ні запікання.
Купуючи курку в магазині, людина не знає, в яких умовах її вирощували.
Це стосується і птиці, вирощеної в промислових умовах, і тієї, що бігала на подвір'ї у фермера.
Відмити курячу тушку не вийде, навіть при дуже ретельної миття бактерії на ній все ж залишаться. Тому краще видалити цю частину у свіжої тушки і готувати тільки біле м'ясо.
Яка частина курки не просто небажана, а смертельно небезпечна для вживання Яка частина курки не просто небажана, а смертельно небезпечна для вживання Reviewed by Volodymyr Khrystan on 21:48:00 Rating: 5