Ніколи не позичайте ці речі, вони принесуть у ваше життя нещастя

Чому деякі речі не варто брати в тимчасове користування.

Завжди довіряйте народним прикметам. Це дуже важливе правило, яке ви повинні запам'ятати на все життя. Не на порожньому місці вони утворилися, інформує Ukr.Media.
Якщо прикмета передається з покоління в покоління, значить впродовж довгих років життя вона постійно підтверджувалася різними людьми. Так що прикметам завжди варто довіряти.
Сьогодні ми поговоримо про те, які речі ні в якому разі не можна позичати і чому.
Сіль
З сіллю пов'язано чимало прикмет з негативним забарвленням. Досі незрозуміло, з чим же пов'язаний такий її вплив. Швидше за все справа в її енергетичних властивостях.
Своєму споконвічному господареві у звичайному вигляді вона не несе жодних загроз. Але варто комусь позичити її, як у тієї людини починаються проблеми на всіх фронтах. Не варто випробовувати долю. Краще вже поїсти несолону страву, ніж потім переживати розрив у стосунках і звільнення з омріяної роботи.
Посуд
Також, як і сіль, містить у собі дуже особистий характер. Посуд назавжди прив'язується до того, хто придбав його в магазині. Саме тому в сім'ях, які шанують прикмети, заведено для кожного члена сім'ї мати свій власний посуд. Ніяка їжа не вживається із загальних посудин.
Причина цього дуже проста — від того, хто позичив чужий посуд, удача відвернеться. А якщо взяти собі такий посуд на постійне користування, то вже через деякий час на вашу квартиру і зовсім може зійти прокляття, яке потім дуже важко буде зняти навіть сильним чарівником.
Одяг
Довгий час люди не бачили в позичанні одягу нічого поганого. Все-таки натуральна тканина не дуже вибаглива і дозволяє себе носити багатьом людям. Проте з розвитком технологій в сучасному одязі стали часто використовувати нитки зі штучних матеріалів. Саме через них більше не варто позичати у чужих людей одяг.
Найбільш небезпечне, що ви можете взяти в іншої людини — взуття. Зосередження там негативної енергії людини робить його дуже небезпечним.
Ніколи не позичайте ці речі, вони принесуть у ваше життя нещастя Ніколи не позичайте ці речі, вони принесуть у ваше життя нещастя Reviewed by Volodymyr Khrystan on 05:50:00 Rating: 5