Смачна маринована цибуля
Представляємо вам рецепт маринованої цибулі. Така цибуля пом’якшить і додасть родзинки будь-якому салату. Виходить вона ніжна, втрачає зайву різкість і при використанні не забиває смак інших інгредієнтів.
Всі цибулю для салату маринують по-різному. Хтось для цих цілей використовує оцет і тоді цибуля виходить з кислинкою, хтось обдає її кип’ятком.
Необхідні продукти
- цибуля – 4 шт
- оцет – 70 гр
- вода – 200 мл
- цукор – 3 ст.л
- сіль – ½ ч.л
Процес приготування маринованої цибулі
Цибулю очищаємо від шкірки і нарізаємо її в довільному порядку.
Готуємо маринад. У каструлю наливаємо воду, всипаємо цукор і сіль. Доводимо до кипіння і вливаємо оцет.
Заливаємо отриманим маринадом цибулю. Він повинен повністю покрити її. Накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися на 1.5 години.
Через відведений час цибуля буде готова, можна використовувати її за призначенням.
Смачна маринована цибуля
Reviewed by Volodymyr Khrystan
on
01:00:00
Rating:
