Оприлюднено відео, як Супрун пропонують хабар



Фото: РБК-Украина
Уляні Супрун намагалися дати хабар у вигляді квартири

На відеозаписі в.о. міністра охорони здоров'я пропонують хабар у вигляді квартири в обмін на медичне обладнання для лікарень міста Вишневого.

Журналісти ТСН оприлюднили відеозапис Національного антикорупційного бюро, на якому в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун пропонують хабар у вигляді квартири. На відео чиновниці пропонують хабар у вигляді помешкання в обмін на медичне обладнання для лікарень міста Вишневе.

Зазначається, що це один з епізодів, які були записані за допомогою акваріума в кабінеті керівника САП Назара Холодницького. У ньому фігурують не менше п'яти осіб.
Так, присутній помічник Олега Ляшка Олександр Богачов, який є главою Києво-Святошинського районного відділення Радикальної партії. Він стверджує, що Супрун сама скаржилася на житлові умови, і він вирішив допомогти, за що його "тепер хочуть судити".


Також на відео мер Вишневого Ілля Діков особисто зустрічається із Супрун і обговорює схему передачі їй квартири через "власні фонди", яку повинні були оформити на її помічника.

У сюжеті йдеться, що Супрун відразу повідомила правоохоронцям про пропозицію хабара і надалі "підігравала" учасникам схеми.

Раніше Супрун заявляла, що поки не збирається залишати свій пост.



Оприлюднено відео, як Супрун пропонують хабар Оприлюднено відео, як Супрун пропонують хабар Reviewed by Volodymyr Khrystan on 12:55:00 Rating: 5