UFC В УКРАЇНІ: ДИВИСЬ СУПЕРБОЇ НА ТСН ПРОСПОРТ ТА КАНАЛІ 2+2




2+2 став офіційним транслятором турнірів UFC в нашій країні
.
20 січня канал 2+2 вперше в Україні розпочинає офіційну трансляцію найпопулярнішої у світі серії турнірів зі змішаних єдиноборств - UFC. Спершу глядачі зможуть подивитися найбільш видовищні бої 2015-2016 років, а також і прямі трансляції супербоїв.
В Інтернері трансляції дивіться на ТСН Проспорт. "Кожен турнір UFC – мега-подія у світі змішаних єдиноборств. Це найвищий рівень організації спортивного шоу і спортивних трансляцій, про що свідчить і той факт, що UFC сьогодні – одна з найдорожчих промоутерських компаній світу. Битися під егідою UFC – мрія кожного бійця змішаного стилю. Наші партнери неодноразово зазначали, що під час турнірів спостерігається значний інтерес української інтернет-аудиторії до цих подій. І тепер ми раді запропонувати українським глядачам якісний телевізійний перегляд кращих поєдинків UFC та надзвичайну емоційну напругу прямих трансляцій", – зазначив керівник Управління спортивних проектів 1+1 Media Степан Щербачов.

Трансляції турнірів UFC в Україні коментуватиме Олег Шмідт. Разом з ним працюватимуть тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський, який донедавна сам виступав у ринзі, зокрема і за правилами ММА, та талановитий молодий український боєць ММА Дмитро Солопов. UFC (англ. Ultimate Fighting Championship – Абсолютний бійцівський чемпіонат) – найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри за правилами ММА (від англійського Mixed Martial Arts –змішані бойові мистецтва). Специфіка ММА полягає в тому, що в одному поєдинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайський бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.
Видовищні, сповнені жорстокої боротьби, болі та крові поєдинки відбуваються на арені в середині восьмикутної клітки, що має назву Октагон, або Восьмикутник.
Це - один з символів UFC, що не змінювався з часів першого турніру.

UFC В УКРАЇНІ: ДИВИСЬ СУПЕРБОЇ НА ТСН ПРОСПОРТ ТА КАНАЛІ 2+2 UFC В УКРАЇНІ: ДИВИСЬ СУПЕРБОЇ НА ТСН ПРОСПОРТ ТА КАНАЛІ 2+2 Reviewed by Volodymyr Khrystan on 21:01:00 Rating: 5