Маринованi ...голубцi
Не куштували такого? А це смачно
1 кг капусти, 1 кг моркви,
олiя для тушкування, сiль, перець,
часник.
Маринад: 1 склянка холодної перевареної води,
пiвсклянки оцту,
пiвсклянки олiї, по 1 ст. л. цукру i солi.
Головку
капусти опустити в окрiп i пропарити до готовностi,
розiбрати на листочки. Потерти моркву на грубiй тертцi i
потушкувати на олiї, посолити, до охолодженої додати часник,
пропущений через часникочавилку. Приготувати маринад. Моркву
загорнути в капустяне листя у формi маленьких голубцiв, скласти у
каструлю, залити маринадом, зберiгати в холодильнику. Готовi до
споживання через 2 -- 3 днi.
Джерело: http://poradnykzhinky.com/article/201609/508-marynovani-golubci
Маринованi ...голубцi
Reviewed by Volodymyr Khrystan
on
07:41:00
Rating: