10 цікавих фактів про користь пива


У літній період часу, коли вологість дуже висока і дихати важко, нічого не смакує так добре, як холодне пиво. Зазвичай цей напій асоціюється з вечірками, святкуваннями, зустрічами з друзями та іншими приємними життєвими моментами. Утім не всі знають, що пиво не лише чудово освіжає, а й у помірних кількостях дуже корисне для здоров’я.

Спеціалісти в галузі здоров’я переважно не рекомендують пити пиво, адже досить часто люди думають, що якщо воно корисне, то пити його можна в необмежених кількостях. Насправді ж доведено, що одне чи два пива навпаки принесуть вам користь, якщо ви ставитиметеся до споживання цього виду алкоголю відповідально.

Також не варто забувати, що у кожній порції пива міститься до 220 калорій, залежно від типу напою, а це ще одна причина, чому його потрібно споживати в міру. Беручи все це до уваги, ми вирішили розповісти вам про 12 дивовижних переваг пива в нашій сьогоднішній статті.
Джерело: http://moyezdorovya.com.ua/12-prichin-koristi-piva-dlya-zdorovya/
10 цікавих фактів про користь пива 10 цікавих фактів про користь пива Reviewed by Volodymyr Khrystan on 09:26:00 Rating: 5