Домашня шаурма [LIFEHACK]


Шаурма або шаверма - популярна страва, яка прийшла до нас з Близького Сходу. Дуже швидко і непомітно м'ясо з овочами, загорнуте в коржик стало користуватися попитом. Секрет простий - смачно, ситно, зручно і можна їсти на ходу. Сьогодні ми не будемо експериментувати з купленою шаурмою, а зробимо домашню.

Шаурма стала активно продаватися в Україні приблизно в 90-і роки 20 століття. З'явилися численні кіоски, де цю страву готували прямо на очах. Покупці цього продукту були завжди, хоча м'ясо, яке весь день смажилося поряд з автомобільною дорогою, і обвітрені овочі насторожували. І саме через недбале ставлення господарів подібних кіосків до приготування шаурми, смачний східний фастфуд вважався чимось образливим для шлунка.
Так, в українських містах знайти смачну шаурму непросто. Але це не означає, що ми повинні відмовляти собі в цій страві. Правильно приготовлена ​​шаурма завжди смачна і, головне, не заподіє вашому шлунку ніякої шкоди.
Тому сьогодні на порядку денному домашня шаурма. Тим більше, що насправді, приготувати її зовсім нескладно. Купуйте необхідний набір продуктів: коржі (лаваш або піту), м'ясо, свіжі і мариновані овочі, спеції і соус - і вперед! Ідеального рецепту шаурми немає, можливі будь-які варіації, які будуть правильними, якщо у вас вийшло смачно.
Домашня шаурма [LIFEHACK] Домашня шаурма [LIFEHACK] Reviewed by Volodymyr Khrystan on 09:49:00 Rating: 5