Міні - коптильня. Як швидко закоптити реберця.
Процес копчення являє собою процедуру
витримування коптимого продукту в середовищі диму. Джерелом диму служать тліючі
шматочки (тріски) деревини різних порід.
Розрізняють гаряче, напівгаряче і холодне
копчення. Дачники та туристи зазвичай використовують тільки гаряче копчення,
так як процес відбувається досить швидко. Холодне ж копчення може тривати
кілька діб і є більш трудомістким процесом. Коптити можна практично будь-який
м'ясний або рибний продукт. Це можуть бути шматочки м'яса, сосиски, ковбаси,
птиця, риба, цілком і шматочками і т.д. За смаком, свіжо-закопчений продукт
перевершує всі шашлики і грилі і буде справжньою окрасою столу як за зовнішнім
виглядом, так і за смаком.
Міні - коптильня. Як швидко закоптити реберця.
Reviewed by Volodymyr Khrystan
on
19:26:00
Rating:
